Dievo Žodis

Čia mano forumas. Jūs galite kurti temas ir dalyvauti jų aptarime.

Pridėti į Favoritus Siųsti man E-mail
Kas naujo?
Apie mane
Nuotraukos
Archyvas
Internetinis dienoraštis
Forumas
Puslapiai
Nuorodos
Pokalbiai
Skaitliukas
Draugai
Žymos
Apklausos
Įdomios svetainės

Lankytojai
gigigintass Gintautas Krusinskas
9 d atgal 17.05.2012 18:36:57
rettuttee rettuttee ret
14 d atgal 13.05.2012 14:19:54
brolisarunas Arūnas Milieška
17 d atgal 10.05.2012 15:07:53
sniega Sniegė Montvydienė
21 d atgal 05.05.2012 19:54:37

Kalendorius
<
Gegužė 2012
>
PATKPtŠS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Prenumerata
E-mail: 

Top Komentatoriai
brolisarunasa Dievo Žodis
Komentarai: 3
agne243
Komentarai: 1

Kitos svetainės
sazine3 sazine trys
best-failiukai mantas ir ewaldas
banionyte1993 Milda Banionytė
kuq Darius
wagnyte agne xxxxxx

Grįžti į titulinįDievo Žodis / Forumas / Bendra / Atsakymai į paklausymus

Atsakymai į paklausymus

Sukurti temąSukurti temą | Į sąrašą

ĮdėjoTekstas

brolisarunasa Išsiųsti pranešimą
Dievo Žodis
Atsakymai į paklausymus
417 d atgal 06.04.2011 10:24:56 Citata('3069814','3069814','6','1184')">Pranešti apie šlamštą

Atsakymai į klausymus

vissarion.ru  10:58 IP: 84.240.54.135

Sakyti "Dievas nubaudė" yra didžiulis aklumas. Dievas niekada nebaudžia. O baisus Teismas yra pasireiškimai Žemės. Žemė baudžia pagal savo atšiaurius dėsnius. Bet geriau nuo drebėjimų miršta žmonių kūnai nei nuo karo.

atsakymas:

Dievas tikrai baudžia ir atlygina. Be Dievo valios plaukas nenukrenta nuo galvos žmogui, ar ne taip Kristus sako?

vissarion.ru  10:54

"kodėl viskas tada vyksta taigi mes gyvenam dievo sukurtoj žemėj pagal tave, tai kodėl jis negali sustabdyt visko, taigi čia jo viskas, mes jo kūriniai.. " Tai ne jo. Dievas tik sielas sukūrė. Žemę ir visą Visatą sukūrė Kitas Kūrėjas.

atsakymas:

Dar neatėjo laikas Dievo valdymui. Valdžia žemėje dar tebepriklauso šio pasaulio kunigaikščiui - šėtonui. Dievo karalystė jau galėjo prasidėti, tačiau žmonės neklauso Dievo ir nenori Jo girdėti, ką Jis liepia žmonijai per pranašus. Dievas davė žmogui laisvą valią ir gerbia tokį žmogaus apsisprendimą. Dievas reguliuoja tik Jam atsidavusių žmonių gyvenimus ir veda juos šventuman, kitaip sakant ruošia gyvenimui su Kristumi. Tokia tragedija kaip Fukušimos atominėje yra rezultatas žmonių godulystės, sveiko proto nebuvimas ir dar kartą visiems primena, kad atomas ne žaisliukas ir kad jo negalima patikėti pasaulio turtingiesiems. Mamona turto demonas yra variklis daugiau, daugiau, daugiau, greičiau, o po to žiūrėk jau maišais sielas velkasi į pragarą. Negalima atomo patikėti oligarchams ir monopolijoms, net pačiai valstybei susitvarkyti su jų saugumu sunkus uždavinys. Kad Ignalina dirbo saugiai dėkokime Dievui. Su Dievo palaiminimu gali dirbti atomas. Saulė šviečia - dar kokios reakcijos vyksta, bet jas reguliuoja Dievas. Sprogsta supernovos. Bet Dievui žinoma kiekvienos skeveldros trajektorija ir kampelis visatoje kur jis pasieks. Velnias sprogdina, o Dievas paverčia kūryba, taip ir su visa visata. Visata nėra begalinė - tai tik kamuoliukas ant mažesniojo Dievo stalo viename iš jo kambarių. Begaliniai ir amžini yra dvasiniai pasauliai. Tikėk ne Bhavat Gita, bet Kristumi ir rūpinkis, kad tavo vardas būtų užrašytas pas Jį gyvenimo knygoje.

vissarion.ru  11:35 Jeigu taip tai geriau nebalsuoti išvis...

atsakymas:

Balsuosi ar ne tai tik tavo sąžinės reikalas. Visa esmė, kad žmonės nemąsto ir neskiria kas yra kas? Šitie vadukai visi yra ne Dievo deleguoti, o propagandos - žiniasklaidos vaisius. žiniasklaida pakol kas taip pat šio pasaulio kunigaikščio rankose. šviesti žmonės reikia, kad jie tūrėtų supratimą apie tai kas svarbu, kas tikra

vissarion.ru  11:45. Kristus jau antrąkart atėjo, kažkur Krasnojarske

Atsakymas:

Tikrai Kristus dar antrąkart neatėjo. Neieškok nei Krasnojarske, geriau savo ir kitų žmonių širdy. Jei tikėsi, manau sulauksi Jo antrojo atėjimo. Aš tikiu Jo sulaukti, nes Jis pažadėjo. Klausymas tik kaip Jį sutiksime? Gal su gėjų paradais, legalizuota prostitucija, prekyba žmonėmis, abortais..? Kol tokie dalykai vyksta Jam koktu ateiti, nes Jis visatos garbės karalius. Apsivalykime nuo blogio pradėdami nuo savęs ir savo širdžių.

tikiu Dievu, bet netikiu kunigais..

atsakau:

Tikrai taip. Kunigai

irgi iš žmonių tarpo. Kaip pasaulį visokių žmonių, taip ir Bažnyčioje visokių

kunigų. Net iš vyskupų tik vienas kitas nuoširdžiai tiki, o šiaip lenkiasi

pinigui. Aš nesu nei gerbiamas, nei mylimas nei tikinčiųjų nei vyskupų, nes

kalbu ką galvoju, sakau kuo tikiu. Esu mistikas ir žinau kaip ir kas pagal

Dievą ne taip. Bažnyčia pristačiusi daugybę tabu, bet Dievu reikia tikėti,

Pažvelk į žvaigždynus - nuostabu, į gėlės žiedą įsižiūrėk, taip pat nuostabu,

saulutės šviesą, tačiau tai tik dalis regimosios kūrinijos. Kad ir tu -

vienintelis ar vienintelė, nepakartojama, iš milijardu vienintelis, taip

įkirtinis, Dievo sukurtas ir su visais taip pat. Atsigręžk į save surask giliai

užslėptą gėrį, jo troškimą, tiesos troškimą ir įsigilink, taip tai tu savo

širdy ieškai Dievo, taip tas troškimas ir yra Dievo noras.

Dievas gal ir yra, bet netikiu bažnyčia, kunigais..

atsakau:

Tikrai taip. Kunigai irgi iš žmonių tarpo. Kaip pasaulį visokių žmonių, taip ir Bažnyčioje visokių kunigų. Net iš vyskupų tik vienas kitas nuoširdžiai tiki, o šiaip lenkiasi pinigui. Aš nesu nei gerbiamas, nei mylimas nei tikinčiųjų nei vyskupų, nes kalbu ką galvoju, sakau kuo tikiu. Esu mistikas ir žinau kaip ir kas pagal Dievą ne taip. Bažnyčia pristačiusi daugybę tabu, bet Dievu reikia tikėti, Pažvelk į žvaigždynus - nuostabu, į gėlės žiedą įsižiūrėk, taip pat nuostabu, saulutės šviesą, tačiau tai tik dalis regimosios kūrinijos. Kad ir tu - vienintelis ar vienintelė, nepakartojama, iš milijardu vienintelis, taip įkirtinis, Dievo sukurtas ir su visais taip pat. Atsigręžk į save surask giliai užslėptą gėrį, jo troškimą, tiesos troškimą ir įsigilink, taip tai tu savo širdy ieškai Dievo, taip tas troškimas ir yra Dievo noras,

Komentarai: 0 Peržiūrėjo: 197
Žymos: atsakymai į klausymus
Vardas Slaptažodis
išplėstas... ( / Registracija )

Tema

Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.

Kas svetainėje?
Аnonimai: 5, Registruoti: 0 (?)

Skundas | Patalpinta MyLivePage | | Design by VladDeVille | © Kolobok smiles, Aiwan